Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

José Luis Rebordinos (foto: Pipo Hernández).
José Luis Rebordinos (foto: Pipo Hernández).

Dilluns 26 de febrer

Conferència/Xerrada

Xerrada cineclubista amb José Luis Rebordinos, director del Festival de Cinema de San Sebastián

Una de les novetats del BRAM! 2024 és la inclusió en el programa d’activitats d’un dels debats de la iniciativa “Xerrades cineclubistes” que organitza la Federació Catalana de Cineclubs.

La iniciativa, que la Federació porta a terme dins de les activitats organitzades com a Escola Popular de Cinema i que ofereix debats oberts al públic amb personatges cinematogràfics de renom, consistirà en aquesta ocasió en una xerrada de José Luis Rebordinos, director del Festival de Cinema de San Sebastián des de l’1 de gener de 2011. Abans de dirigir-lo, va formar part del seu Comitè de Direcció durant 15 anys.

A més, Rebordinos ha estat director de la Unitat de Cinema de Donostia Kultura durant 22 anys, i ha dirigit durant 21 anys la Setmana de Cine Fantástico y de Terror i durant 8 anys el Festival de Cine i Derechos Humanos de San Sebastián. Així mateix, és coautor de diferents llibres sobre cinema asiàtic i sobre cineastes bascos com Elías Querejeta, Montxo Armendáriz, Antxon Eceiza, Julio Medem o Javier Aguirresarobe.

Rebordinos forma part de la European Film Academy (EFA) i és membre d’honor de l’Academia de Artes i Ciencias Cinematográficas d’Argentina. El 2015 el Consell de Ministres li va concedir la Medalla de Oro al Mérito en las Bellas Artes.

La xerrada serà conduïda per Àlex Portolés, membre del Club Cinema Castellar Vallès, de l’organització del BRAM! i de la Federació Catalana de Cineclubs.

La proposta compta amb el suport de la Direcció de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Generalitat de Catalunya.

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Federació Catalana de Cineclubs

Lloc | Canal de YouTube de la Federació Catalana de Cineclubs

Programa | BRAM! Mostra de Cinema 2024

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40