Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

Vehicle d'emergències per a la protecció civil

09. Vehicle d'emergències per a la protecció civil

Títol de la proposta:

Vehicle d’emergències per a la protecció civil

Proposant:

Agrupació de Defensa Forestal de Castellar del Vallès (ADF)

Descripció de la proposta:

Es proposa la compra d’un camió 4x4, equipat per poder atendre emergències com nevades, incendis, inundacions, ventades i altres situacions de risc eventuals en el municipi, així com tasques de prevenció d’incendis. El vehicle es pot conduir amb carnet B1 (no fa falta carnet de camió), cosa que permet ampliar la capacitat d’acció. El vehicle està equipat amb enganxall, cabestrant i pont de llums, així com una pala llevaneu i un equip de primera intervenció d’incendis amb dipòsit, motobomba, mànega per aspirar i llança.

Justificació:

L’ADF és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la prevenció d’incendis al terme municipal. D’acord amb un conveni amb l’Ajuntament, també realitza tasques de protecció civil en situacions d’emergència, com nevades, ventades, inundacions, incendis i altres. Els vehicles amb què compta, de titularitat municipal, tenen actualment entre 17 i 29 anys.

Destinataris:

Aquesta proposta té com a destinataris tota la població del municipi, àmbit d’acció de l’ADF, i especialment les persones de les zones rurals i forestals.

Pressupost:

49.000 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40