Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

Renovació dels llums de Nadal

07. Renovació dels llums de Nadal

Títol de la proposta:

Renovació dels llums de Nadal

Proposant:

Associació de Comerciants de Castellar

Descripció de la proposta:

Es proposa la compra d’un centenar de llums de Nadal, per col·locar als carrers de la vila durant les festes nadalenques, per il·luminar i decorar els carrers comercials de Castellar. Aquests llums, de tipoligia diferent, renovarien el nombre de llums que l’Ajuntament té.

Justificació:

De la mateixa manera que per a molts ciutadans, l’època de Nadal és per als comerciants una de les més importants de l’any pel volum d’activitat comercial. Tots aquells elements que contribueixen a dinamitzar l’activitat comercial afavoreixen que la gent es quedi al municipi a comprar, alhora que la vila es veu més bonica i atractiva i poden afavorir la vida al carrer i el consum local. Els llums de què actualment disposa l’Ajuntament ja tenen anys i s’han anat malmetent i reduint en nombre.

Destinataris:

Aquesta proposta té com a destinatària tota la població de Castellar del Vallès, perquè pugui gaudir d’uns llums de Nadal atractius i bonics. Els comerços locals també es veuran afavorits per un caliu nadalenc major als carrers de Castellar.

Pressupost:

40.500 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40