Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
Carregant
 

Relació de serveis municipals

Clauer IdCat
Clauer IdCat

Com puc obtenir la identificació digital idCAT Mòbil i el certificat digital idCAT

Identificació digital idCAT Mòbil

Qualsevol ciutadà/na major de 16 any, pot obtenir aquesta identificació personant-se al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) i presentant el DNI. Es tracta d'un servei d'autenticació d'usuaris i signatura electrònica, basat en l'enviament de paraules de pas d'un sol ús al seu telèfon mòbil, com a alternativa a l'ús dels certificats digital.

Certificat digital idCAT

Qualsevol ciutadà/ana major de 18 anys pot obtenir el seu certificat d'idCAT presentant el DNI al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC), que és Entitat de Registre Col·laboradora.

També es pot obtenir, alternativament, el certificat idCAT omplint una sol·licitud al web www.idcat.cat. En aquest darrer cas, el ciutadà/ana ha de validar posteriorment la seva identitat al mateix SAC, o bé a qualsevol altra entitat de registre col·laboradora.

Amb la certificació d'idCAT es poden realitzar tràmits per Internet amb les administracions públiques, entre d'altres, els inclosos a la Carpeta Ciutadana de l'Ajuntament o a la declaració de la renda davant l'Agència Tributària.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40