Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

A5. Condicionament acústic Pavelló Dani Pedrosa

Proposant:

Hoquei Club Castellar, AFA Escola El Sol i La Lluna i Mou-te a l’escola

Descripció de la proposta:

Per millorar l'acústica del pavelló i poder realitzar activitats en condicions mínimes, es necessita que una enginyeria especialitzada realitzi un estudi acústic i determini quines actuacions s'haurien de dur a terme per tal de condicionar el pavelló. La mateixa empresa col·locarà estratègicament unes estructures per absorbir el so residual i poder aconseguir una sonoritat que estigui dins dels límits de decibels.

Justificació:

El pavelló Dani Pedrosa és un equipament municipal creat per a l’ús d’entitats esportives de la vila. S’utilitza habitualment com a gimnàs de l'Escola El Sol i la Lluna i com a sala d'actes. Totes les tardes i caps de setmana en fan ús Mou-te a l'escola i l’Hoquei Club Castellar. La infraestructura del pavelló fa impossible utilitzar la megafonia o fer qualsevol activitat lúdica amb bones condicions acústiques. Els materials no són els adequats i augmenten el temps de reverberació, fent que les ones rebotin distorsionant la qualitat del so durant qualsevol esdeveniment. Els decibels que s’han d’utilitzar per compensar el dèficit acústic estan molt per sobre del nivell de confort. Amb aquesta proposta es pretén millorar la sonorització del pavelló i poder-hi realitzar les activitats amb normalitat com, per exemple, el concert de Nadal de l’alumnat de l’Escola El Sol i l Lluna i les presentacions d’equips de les entitats esportives (de manera que s’entenguin els noms dels jugadors quan s’anomenen).

Destinataris:

Totes les persones usuàries del pavelló (les que realitzen activitats de gimnàstica de l’escola i extraescolars, els jugadors/es de l’HC Castellar i veïnat que viu al voltant del pavelló i que pateix innecessàriament un soroll massa elevat).

Pressupost:

50.000 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40