Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Avisos

Comerç Castellar obre el termini d'inscripció a la Nit Embruixada que tindrà lloc el 30 de juny

Dijous 7 de juny

Comerç Castellar ha obert el termini d'inscripció a la Nit Embruixada que tindrà lloc el proper dissabte, 30 de juny, a la plaça de Catalunya. Aquest tindrà lloc de 19 a 00 h, conjuntament amb el Tast d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Es tracta d’una fira oberta a productes i serveis relacionats amb l’artesania, la confecció i els productes naturals, que es combinarà amb una nit de temàtica esotèrica que comptarà amb professionals que oferiran la lectura de les cartes del tarot i la interpretació de les signatures (grafologia). Paral·lelament s’oferiran alguns tallers infantils i hi haurà una zona de degustació on poder sopar.

Les inscripcions són obertes a comerços i artesans que acreditin la seva activitat. Com que el nombre de places és limitat, es prioritzarà la inscripció de comerços locals.

Termini d'inscripció:

El termini d’inscripció a l’activitat, organitzada per l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, s’organitzarà en dues fases:

  1. Del 7 de juny al 14 de juny de 2018 es formalitzaran les inscripcions dels comerços i artesans de Castellar del Vallès.
  2. Del 15 de juny al 22 de juny de 2018 es tramitaran (en cas que quedin places lliures) les inscripcions dels comerços i artesans d’altres municipis, essent el 22 de juny de 2018 la data límit per inscriure’s.

Podeu consultar la normativa de la fira i descarregar el formulari d'inscripció a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40