Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Regidoria d'Innovació i Gestió del Talent està ubicada a El Mirador.
La Regidoria d'Innovació i Gestió del Talent està ubicada a El Mirador.

Carolina Gómez assumeix la Regidoria d’Innovació i de Gestió del Talent

Dijous 15 d'octubre de 2020

L’alcalde, Ignasi Giménez, va signar la setmana passada un decret d’organització del consistori amb l’objectiu de remodelar el cartipàs municipal. El principal reajustament és produeix en la Regidoria d’Innovació i Gestió del Talent, que assumeix la regidora Carolina Gómez.

La Regidoria d’Innovació i Gestió del Talent, ubicada a El Mirador, té competències sobre els àmbits següents: gestió i promoció de noves tendències formatives, gestió del projecte “Lab Castellar” i promoció del talent i de projectes innovadors.

Gómez, que continuarà també amb la cartera de Responsabilitat Social, pren el relleu d’Anna Marmol, que deixa aquesta cartera però segueix al capdavant de les regidories d’Organització i Recursos Humans, d’Activitat Econòmica i de Treball i continua com 2a tinenta d’alcalde i com a regidora coordinadora de l’Àrea d’Impuls Econòmic, Cultural i Esportiu.

Es modifica el nom de la Regidoria de Diversitat i Polítiques inclusives

D’altra banda, aquesta mateixa setmana també s’ha procedit, mitjançant decret d’alcaldia, a fer la modificació de la denominació de la Regidoria de Diversitat i Polítiques Inclusives per Regidoria de Diversitat Funcional, amb l’objectiu que aquest nom respongui més fidelment a les polítiques que s’hi duen a terme. Aquesta cartera, a càrrec de la regidora Anna Margalef, té competències en el desenvolupament del pla de suport a persones amb diversitat funcional i del suport a les famílies, al teixit associatiu i a les entitats que treballen en aquest àmbit.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40