Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del riu Ripoll.
Imatge del riu Ripoll.

L’Ajuntament emet un ban municipal amb l’objectiu de garantir que la ciutadania respecti els espais fluvials

Dilluns 29 de juny de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha emès un ban municipal amb l’objectiu de garantir que la ciutadania respecti els espais fluvials del municipi, en especial l’entorn de Turell, l’Àrea d’Esplai de Les Arenes, el Torrent del Castelló i la font del Plàtan.

Com en els anys anteriors, el ban recorda diverses normatives que s’han de complir a l’hora d’utilitzar els espais fluvials, considerats entorns d’especial protecció, com ara la prohibició d’estacionar als vorals de la carretera envaint la calçada i la prohibició de la circulació de vehicles motoritzats pel llit sec i per la làmina d’aigua dels rius, dels torrents i tota mena de corrents d’aigua. També s’explicita en el ban la prohibició de dur a terme qualsevol activitat que pugui provocar contaminació o degradació de l’entorn del riu, com ara utilitzar sabons i detergents o abandonar-hi residus. Finalment, es recorda que no es permet encendre foc ni tampoc pescar sense llicència.

El text del ban es penjarà en un total de 14 espais al llarg del riu, en diferents punts de la zona compresa entre l’Àrea d’Esplai de les Arenes i Can Barba.

Ja fa una dècada que, coincidint amb les dates en què augmenta l’afluència de persones als entorns de rius i torrents, l’Ajuntament fa públic aquest text per intentar evitar les males pràctiques que s’hi produeixen.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40