Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de l'Aplec de Castellar Vell.
Imatge d'una edició anterior de l'Aplec de Castellar Vell.

L’Ajuntament convida la ciutadania a cuinar a casa diumenge 17 de maig les paelles de l’Aplec de Castellar Vell

Dimecres 13 de maig de 2020

La celebració presencial que cada tercer diumenge de maig té lloc al voltant de l’ermita s’ha hagut de suspendre a causa del coronavirus

L’Aplec de Castellar Vell és una de les activitats culturals que s’han vist afectades per la crisi sanitària provocada pel coronavirus. L’Ajuntament ha hagut de suspendre la que hauria estat la 42a celebració presencial d’aquesta proposta, una de les més multitudinàries de les que se celebren cada any a la vila.

Per mantenir l’esperit d’aquesta tradició, l’Ajuntament fa una crida a celebrar-la des de casa, mitjançant l’elaboració de paelles a les llars castellarenques diumenge vinent, 17 maig, i trobades virtuals amb amics i familiars per tal de gaudir-ne plegats. Tothom qui ho desitgi, a més, podrà compartir a les xarxes socials instantànies de la celebració d’aquesta iniciativa amb les etiquetes #aplecacasa, #paellaacasa i #castellarvell2020.

D’altra banda, durant aquesta setmana l’Ajuntament publicarà a les seves xarxes socials alguns vídeos en què es recordaran edicions passades de l’Aplec, a través d’un recull d’imatges i del testimoni de persones que hi participen assíduament i que estan implicades en l’activitat.

Cal recordar que l’Aplec de Castellar Vell es va començar a celebrar l’any 1979, i fins al moment, després de 40 anys seguits portant-se a terme cada tercer diumenge de maig, no se n’havia hagut de suspendre cap edició, tot i que, a causa de la pluja, sí que s’ha anul·lat en alguna ocasió el concurs d’arrossos.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40