Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment d'un dels "Missatges que curen" que s'han fet arribar als centres hospitalaris.
Fragment d'un dels "Missatges que curen" que s'han fet arribar als centres hospitalaris.

Castellar envia “Missatges que curen” a sis hospitals catalans

Dimarts 14 d'abril de 2020

La borsa de voluntariat s’adhereix a la iniciativa que té per objectiu adreçar cartes i dibuixos de suport a professionals sanitaris i persones amb COVID-19

La Borsa de Voluntariat de Castellar del Vallès ha fet la primera tramesa dels “Missatges que curen”, una iniciativa que té per objectiu enviar missatges d’ànim i suport a professionals dels centres sanitaris i a persones ingressades per  coronavirus.

Una vintena de veïns i veïnes inscrits a l’àmbit de suport emocional ja han fet arribar al voltant de 60 missatges, entre dibuixos, cartes i altres missatges motivadors i positius, a sis hospitals: l’Hospital Clínic, l’Hospital del Mar, l’Hospital General de Catalunya, l’Hospital Mútua de Terrassa, l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer.

La iniciativa s’anirà repetint periòdicament: les cartes es recolliran de manera telemàtica  i cada 15 dies, com a mínim, es faran els enviaments als hospitals.

La borsa de voluntariat és una iniciativa engegada per la Regidoria de Responsabilitat Social conjuntament amb les regidories de Cicles de Vida i Atenció Social o Salut Pública. Si en vols formar part pots inscriure’s a www.castellarvalles.cat/borsadevoluntariat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40