Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

L’obra de teatre gestual "Solitudes", de Kulunka Teatro, obrirà dissabte la temporada de teatre i música d’hivern-primavera

Dimarts 15 de gener de 2019

La proposta teatral Solitudes, de la companyia Kulunka Teatro, obrirà el proper dissabte, 19 de gener, a les 20.30 hores, la temporada d’espectacles de teatre i música que tindran lloc a Castellar del Vallès entre els mesos de gener a maig.

Després d’André y Dorine, que es va representar a Castellar el 2016, Kulunka Teatro duran ara a l’escenari de l’Auditori Municipal Miquel pont una història que reuneix el mateix equip en un nou treball de màscares que, sense una paraula, resulta tot el contrari a inexpressiu i commou, sorprèn i emociona.

A Solitudes, un ancià que té com a principal il·lusió a la vida jugar a les cartes amb la seva dona, enviuda de sobte i no aconsegueix fer entendre a la seva família que l’únic que necessita és companyia, encara que sigui per jugar a cartes. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar algú amb qui jugar, i hi troba una prostituta primerenca. Que el fill de la prostituta el descobreixi a casa desencadenarà una sèrie d’esdeveniments crucials en la vida d’aquests tres personatges.

Solitudes,una història plena de metàfores i reflexions sobre les relacions humanes, la necessitat d’afecte i la incomunicació, entre d’altres aspectes, ha estat guardonada als Premis Max 2018 com a millor Espectacle de Teatre i millor Composició Musical per a Espectacle Tècnic (Luis Miguel Cobos).

La proposta, d’uns 80 minuts de durada, arribarà a l’Auditori de la mà de l’Ajuntament i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Entrades anticipades

Per assistir a l’espectacle, es poden comprar entrades anticipades a 12 euros (15 euros si es compren a la taquilla de l’Auditori, oberta una hora abans de l’inici de la funció) al web www.auditoricastellar.cat. El descompte de 3 euros sobre el preu de l’entrada també es pot aconseguir adquirint les entrades al Servei d’Atenció Ciutadana, dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 h i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 h, o si es pertany a algun dels col·lectius següents: menors de 25 anys i majors de 65 anys. També s’ofereix una tarifa especial per a grups de 10 o més persones, que podran obtenir les entrades a 10 euros cadascuna. En aquest darrer cas, cal contactar amb la Regidoria de Cultura, que informarà les persones interessades sobre com fer la reserva i el pagament, a través del telèfon 93 714 40 40 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat.

Nou espectacles de teatre i música i quatre espectacles familiars

A més de Solitudes, la nova temporada de teatre i música a Castellar inclourà uns altres vuit espectacles: Step UP, d’Aupa Quartet (2 de febrer, 20.30 h); Immortal, amb Bruno Oro (22 de febrer, 21 h); La noia de la làmpada (3 de març, 18.30 h); Refugi, un concert a la iurta, amb Marc Parrot (23 de març, 18.30 h i 21.30 h); El chico de la última fila (29 de març, 21 h); Terra Baixa i Lluís Homar (27 d’abril, 20.30 h); Ovelles (11 de maig, 20.30 h); i El rei borni, de l’Esbart Teatral de Castellar (17, 18, 24, 25, 31 de maig i 1 de juny, 21.30 h; 19 i 26 de maig i 2 de juny, 18.30 h). Val a dir que tots els espectacles tindran lloc a l’Auditori excepte Refugi, un concert a la iurta, que s’ha programat als Jardins del Palau Tolrà, i La noia de la làmpada, Ovelles i El rei borni, que tindran lloc a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

Pel que fa als espectacles familiars, la temporada que engega aquest mes de gener inclou quatre propostes, totes elles a l’Auditori: La nena dels pardals (10 de febrer, 12 h), Adeu Peter Pan (3 de març, 12 h), Loops (7 d’abril, 12 h) i Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? (5 de maig, 12 h).

Podeu consultar tota la informació sobre tots els espectacles de la temporada sobre la venda d’entrades als webs www.castellarvalles.cat/teatreimusica i www.auditoricastellar.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40