Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Darrera jornada de treball de la XMESS a El Prat de Llobregat

Dimecres 31 d'octubre de 2018

L’última trobada entre els municipis que integren la Xarxa de Municipis per a l’Economia Social i Solidària (XMESS) va tenir lloc el passat 18 d’octubre a El Prat de Llobregat, municipi compromès amb l’economia social i cooperativa i que en els darrers anys ha vist proliferar interessants projectes i iniciatives que es basen en aquesta economia socialment responsable.

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat va ser l’encarregat de presentar a la resta de municipis de la Xarxa el pla de dinamització de l’ESS al territori que han posat en marxa i que té com a objectiu difondre els valors cooperatius, donar suport a la posada en marxa de nous projectes i consolidar i fer créixer el teixit de l’economia social i cooperativa  en el municipi.

El següent punt del dia va ser el Global Social Economy Forum (GSEF) que es va celebrar  de l’1 al 3 d’octubre passat a Bilbao. Alguns membres de la XMESS que hi van assistir van compartir amb la resta dels assistents alguns dels temes de més interès que allà es van tractar.

Per acabar, tots els municipis assistents van validar el Pla de Treball que es durà a terme des de la XMESS els pròxims mesos. Aquest Pla de Treball serà presentat la propera Assemblea Ordinària, del 22 de novembre, a Terrassa i coincidirà amb una nova jornada de treball. Addicionalment, es va acordar portar a l’assemblea la proposta de creació d’una comissió de treball que durà a terme una Guia de l’ABC de l’ESS per als municipis i una altre de compra pública responsable.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40