Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logotip del Pla Estratègic Castellar 20/20.
Logotip del Pla Estratègic Castellar 20/20.

La fase de propostes d’acció del Pla Estratègic Castellar 20/20 engegarà aquesta setmana amb un taller relatiu a l’àmbit social

Dilluns 17 de setembre de 2018

En total, s’han previst tres jornades participatives en què la ciutadania podrà aportar les seves propostes

Un taller participatiu al voltant de temes relacionats amb l’àmbit social obrirà dijous, 20 de setembre, la fase de propostes d’acció del Pla Estratègic Castellar 20/20, que es completarà amb dos altres tallers sobre els àmbits econòmic i territorial que tindran lloc els dies 27 de setembre i 4 d’octubre, respectivament.

L’objectiu d’aquestes sessions, que són obertes a tothom, és rebre les propostes de la ciutadania per tal d’incorporar-les als objectius generals i les accions específiques del Pla Estratègic.

La fase de propostes d’acció, amb els tallers “Com imaginem Castellar?”, es durà a terme a la Sala Lluís Valls Areny d’El Mirador, sempre a les 18.30 hores. L’entrada a cadascun dels tallers, que tindran una durada aproximada de dues hores i mitja, és lliure, però com que l’aforament és limitat es prioritzarà l’assistència d’aquelles persones que omplin el formulari d’inscripció que es pot trobar al web municipal: www.castellarvalles.cat/tallersplaestrategic.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40