Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El regidor de Govern Obert, Dani Pérez, i l'alcalde, Ignasi Giménez, amb els promotors de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2018.
El regidor de Govern Obert, Dani Pérez, i l'alcalde, Ignasi Giménez, amb els promotors de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2018.

L’Ajuntament es reuneix amb els promotors dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2018

Dijous 10 de maig de 2018

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el regidor de Govern Obert, Dani Pérez, es van reunir ahir dimecres, 9 de maig, amb representants del Grup Il·lusió, l’Arxiu d’Història de Castellar i el Consell d’Infants amb l’objectiu de plantejar l’execució de les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius 2018.

Així, a la trobada es va fer un repàs de cadascun dels quatre projectes que 2.014 castellarencs i castellarenques van prioritzar en les seves votacions, el resultat de les quals es va donar a conèixer el 25 d’abril passat.

Els jocs infantils inèdits a diverses places de la vila (actuació proposada pel Consell d’Infants), el museu d’història de Castellar (proposada per l’Arxiu d’Història de Castellar), les carrosses de la cavalcada de Reis (proposada pel Grup Il·lusió) i la millora del camí bici de Castellar a l’Aire-Sol A-B (proposada també pel Consell d’Infants) són les quatre opcions escollides per la ciutadania que s’executaran al llarg d’aquest any.

La trobada va comptar amb l’assistència de personal tècnic que s’encarregarà de materialitzar les propostes guanyadores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40