Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Carme Trilla, Carles Barba i Ismael Palacín són els ponents de les xerrades del mes de maig del cicle "Reflexions. Diàlegs sobre el futur".
Carme Trilla, Carles Barba i Ismael Palacín són els ponents de les xerrades del mes de maig del cicle "Reflexions. Diàlegs sobre el futur".

L’habitatge i l’educació protagonitzaran les xerrades de maig del cicle “Reflexions. Diàlegs sobre el futur” del Pla Estratègic

Divendres 27 d'abril de 2018

L’habitatge i l’educació seran les temàtiques protagonistes de les xerrades del mes de maig organitzades en el marc del cicle “Reflexions. Diàlegs sobre el futur” del Pla Estratègic Castellar 20/20.

La primera de les propostes, titulada “Com abordem l’habitatge en una perspectiva de futur”, tindrà lloc dijous vinent, 3 de maig, i anirà a càrrec de Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat 3 i de l’Observatori metropolità de l’habitatge de Barcelona. A més, hi assistirà Ana Paricio, responsable d’urbanisme inclusiu a Barcelona Regional i investigadora en l’àmbit de l’habitatge, que en farà la introducció.

L’altra xerrada prevista el mes de maig tindrà lloc el dijous 31. Hi participaran el director de l’Aliança Educació 360, Carles Barba, i Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill. En aquest cas, la xerrada porta per títol “Com impulsar el futur de l’educació des del municipi. L’Educació 360, una nova mirada”.

Ambdues propostes, com és habitual, tindran lloc a la Sala d’Actes d’El Mirador a les 18.30 hores. Com que l’aforament és limitat, es prioritzarà l’accés de les persones que formalitzin inscripció a través del formulari que es pot trobar al web municipal: www.castellarvalles.cat/inscripciociclereflexions.

Cal recordar també que es poden dur a terme aportacions al Pla Estratègic Castellar 20/20 en un altre formulari habilitat també al web municipal, a www.castellarvalles.cat/aportacionspla.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40