Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

"El concert de la Immaculada", una de les colles guanyadores, en un moment de la Rua de Carnaval 2018.
"El concert de la Immaculada", una de les colles guanyadores, en un moment de la Rua de Carnaval 2018.

Unes 700 persones repartides en 9 comparses van participar dissabte a la Rua de Carnaval de Castellar del Vallès

Dilluns 12 de febrer de 2018
Programes| Carnaval 2018

Unes 700 persones van recórrer dissabte a la tarda els carrers de Castellar del Vallès formant part d’alguna de les 9 comparses que enguany van participar a la Rua de Carnaval de la vila.

La comitiva va iniciar el seu recorregut al carrer de Portugal, per acabar dues hores més tard a l’Espai Tolrà. En aquest espai, el Rei del Carnaval, Toltes Papallongues, acompanyat per l’animació dels Deejays del Revés, va donar a conèixer els noms de les cinc colles guanyadores del concurs de carrosses i comparses, que van rebre 300 euros cadascuna: “Els potatos del Sant Esteve”, la “Boney Family”, “El Joan Blanquer al país de les meravelles”, “El Petit Príncep” (l’Escola Mestre Pla) i “El concert de La Immaculada”. Per a la concessió dels premis, com d’altres anys, el jurat va valorar, entre d’altres aspectes, l’originalitat del tema, la confecció de la carrossa (disseny, il·luminació i música), el vestuari i maquillatge de la comparsa, la coreografia i l’animació.

A banda de les guardonades, durant la Rua es va poder veure desfilar les colles “Els ovnis” (de l’AFA El Sol i La Lluna), “El parxís del Bonavista”, “Dead” i “La cara bona de la mort” (de Castellar Jove).

Un cop finalitzat el lliurament de premis, la festa va continuar amb la 32a truitada popular que cada any porta a terme Colònies i Esplai Xiribec amb els ous que es recullen durant la Rua. En aquesta edició, es van recollir prop d’un miler d’ous.

El cap de setmana carnavalesc, però, va començar el matí de divendres, 9 de febrer, amb la visita del Rei del Carnaval a les places d’El Mirador, de Lluís Companys i de Catalunya per fer gaudir els infants de les llars d’infants i de 1r cicle d’educació primària juntament amb el grup Bufanúvols. Ja a la tarda, els mateixos protagonistes i totes les persones que van voler afegir-se a la festa es van reunir a la plaça d’El Mirador per donar la benvinguda oficial a Toltes Papallongues amb les Danses d’en Carnestoltes.

Cal anomenar també el Gran Ball de Disfresses que els Amics del Ball de Saló van organitzar diumenge 11 febrer a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, el mateix escenari on les associacions Pas de Ball i Tot Ballant han programat un ball especial de Carnestoltes amb el duet Zenit el proper dissabte 24 de febrer, a les 22.30 h.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40