Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la presentació inicial del taller "Com veiem Castellar?" sobre l'àmbit social.
Imatge de la presentació inicial del taller "Com veiem Castellar?" sobre l'àmbit social.

Més d’un centenar de persones ja han participat dels tallers “Com veiem Castellar?” del Pla Estratègic

Dilluns 19 de juny de 2017

La propera sessió tindrà lloc dijous 29 de juny a la Sala OpenSurf d’El Mirador i tractarà sobre l’àmbit de territori

Més d’un centenar de persones ja ha participat als tallers deliberatius “Com veiem Castellar?” del Pla Estratègic 20/20 que s’estan duent a terme aquest mes de juny i que són oberts a tota la ciutadania. El passat dijous, 15 de juny, unes 65 persones van assistir a la sessió que tractava sobre l’àmbit social del municipi i que va comptar amb la implicació d’entitats, professionals i ciutadania a títol individual. Aquesta és una xifra d’assistència molt similar a la registrada al primer taller, sobre l’àmbit econòmic, que va tenir lloc el passat 8 de juny.

Els tallers “Com veiem Castellar?” s’organitzen mitjançant la creació aleatòria de grups reduïts de discussió que poden assenyalar els punts forts i febles del municipi sobre diferents temes. En la sessió del passat dijous es van posar damunt la taula temes relacionats amb atenció a les persones (serveis socials i salut), educació, cultura i esports, infància i joventut, gent gran, igualtat i nova ciutadania.

El darrer dels tallers tindrà lloc el proper 29 de juny, a les 18.30 h, a la Sala OpenSurf d’El Mirador, i versarà sobre l’àmbit de territori. En aquest cas, es tractaran temes relacionats amb urbanisme, habitatge, via pública, sostenibilitat i medi natural i mobilitat, entre d’altres.

Per assistir a aquest darrer taller, que també tindrà una durada de dues hores i mitja, es poden formalitzar inscripcions trucant al telèfon 93 714 40 40 o a través del web www.castellarvalles.cat/plaestrategic.

Els tres tallers “Com veiem Castellar?” donaran lloc a una síntesi de la diagnosi en forma de matriu DAFO (debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats del municipi) i a la realització d’una jornada de treball també oberta a tota la ciutadania que permetrà elaborar un informe final de diagnosi a la tardor de 2017.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40