Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les guardonades, amb la regidora de Dinamització Econòmica, Anna Màrmol, i l'alcalde, Ignasi Giménez.
Les guardonades, amb la regidora de Dinamització Econòmica, Anna Màrmol, i l'alcalde, Ignasi Giménez.

Els establiments que van guanyar el concurs d’aparadors de Nadal 2016 viatjaran a Milà la setmana que ve

Dijous 16 de març de 2017

Brodats Mariona, la Copisteria Grafic Disscopi i la sabateria Luque&Luque, guardonats per l’Ajuntament de Castellar, respectivament, amb el primer, segon i tercer premis en la darrera edició del concurs d’aparadors de Nadal, viatjaran a Milà el proper dilluns, 20 de març per conèixer les tendències de comerç de la ciutat italiana.

Durant aquest viatge, que és una part del premi consistent en un curs de management comercial titulat “Milà Retail Tour”, els comerciants podran visitar diferents establiments per prendre idees i introduir-les en els seus comerços per propiciar la millora de les vendes i la rendibilització d’estocs. Amb antelació al viatge, aquest mateix divendres, 17 de març, es farà una sessió de presentació on s’explicarà el programa i com transcorrerà la jornada, així com aquells aspectes que seran centre d’interès. Cal assenyalar que, a més dels establiments convidats per l’Ajuntament, tres establiments més s’han apuntat a la iniciativa i també viatjaran a Milà el 20 de març, juntament amb la dinamitzadora de Comerç Castellar.

Aquest matí, Brodats Mariona, la Copisteria Grafic Disscopi i la sabateria Luque&Luque han rebut de mans de l’alcalde, Ignasi Giménez, i de la regidora de Dinamització Econòmica, Anna Màrmol, els vals acreditatius del premi, en un acte que ha tingut lloc al Palau Tolrà.

El concurs d’aparadors de Nadal és una proposta que cada any organitza la Cambra de Comerç de Sabadell i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar des de fa dotze anys. En la darrera edició, on van participar una quinzena d’establiments de la vila, Brodats Mariona també va resultar guardonat amb el primer premi de la demarcació, consistent en 500 euros i un diploma acreditatiu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40