Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del concert de fi de curs de l'Escola de Música Torre Balada, l'any 2013
Imatge del concert de fi de curs de l'Escola de Música Torre Balada, l'any 2013

L’Escola de Música Torre Balada oferirà quatre actuacions de cloenda del curs 2013-2014

Dimarts 10 de juny de 2014

Els diferents cors i agrupacions instrumentals de l’Escola de Música Torre Balada oferiran entre el 13 i el 27 de juny un total de quatre actuacions que posaran fi al curs 2013-2014.

El primer dels tres concerts programats tindrà lloc divendres, 13 de juny, al Mercat Municipal, i l’oferirà el grup de guitarres del centre. L’actuació tindrà lloc a les 18 hores, i s’emmarcarà dins l’activitat “DegustAlmercat”, una degustació de tapes elaborades amb productes del mercat pels alumnes del PQPI Auxiliar de Cuina de l’Institut Puig de la Creu.

La setmana vinent les actuacions continuaran amb la proposta “Michael Jackson”, que s’ha programat dilluns 16 de juny a l’Auditori Municipal i que comptarà amb la participació de tot l’alumnat i professorat de l’escola. El programa del concert, que començarà a les 19 hores, inclou la interpretació d’una dotzena de peces del Rey del Pop, com “Billie Jean”, “Beat It”, Smooth Criminal” o “Thriller”, entre d’altres.

El mateix escenari acollirà dimecres 18 de juny una actuació del grup de saxos que tindrà lloc a partir de les 18 hores, durant el 12è Certamen Minerva que reconeixerà diferents treballs de recerca fets aquest curs per alumnes de 2n de Batxillerat.

El curs 2013-2014 de l’Escola Municipal de Música Torre Balada es donarà per definitivament acabat divendres 27 de juny, quan a les 19 hores el cor de Gospel  i el Combo d’Adults de l’escola oferiran un concert a Cal Calissó.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40