Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Ludoteca Municipal

Servei Juguem en família Ludoteca-Centre Obert Les 3 Moreres

Descripció del servei

Espai de la Ludoteca pensat per venir-hi a jugar els infants de qualsevol edat amb les mares, pares, o altres adults de la família. En aquest servei es dóna importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions. Els nens i nenes poden adonar-se que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per a això.

 • Dimecres en família (de 17h a 19.30h): cada dimecres convidem els nens i nenes de totes les edats a gaudir de la Ludoteca amb les seves famílies.
 • Dissabtes en família (de 11.30h a 13.30h): tots els dissabtes de setembre a juny, s’ofereixen activitats gratuïtes per a tota la família. Algunes en col·laboració amb la Biblioteca, amb PES (Idiomes Castellar) i altres entitats locals.

Una de les sales de la Ludoteca es condicionarà amb material adequat per a les famílies amb infants de 0 a 3 anys , per si els ve de gust una estona de tranquil·litat.

A qui es dirigeix

Infants de 0 a 12 anys.

Regidoria responsable

Regidoria d'Educació, Formació i Ocupació

Forma de gestió

Directa

Canals per accedir al servei

Presencial:Ludoteca Municipal Les 3 Moreres

Internet

Preu

Dimecres: La primera visita és gratuïta. Els abonaments s'adquireixen a El Mirador i el pagament és només amb targeta.

Dissabtes: l'entrada és lliure i gratuïta.

Consulteu la normativa vigent

 

Condicions d'accés

  Cal haver omplert i signat una fitxa d’autorització per part d’una persona adulta de la família. En aquesta fitxa s’autoritzen els drets d’imatge, si volen rebre correus electrònics d’informació de la Ludoteca, i també si l’infant pot marxar sol/a.
  Els infants de 0 a 3 anys cadrà que assisteixin a la Ludoteca acompanyats per una persona aduta que se'n faci responsable.

Drets i deures

 • Respectem els companys i companyes de joc i les ludotecàries. És bàsic per mantenir una bona convivència.
 • Respectem els materials de la Ludoteca (joguines, mobiliari,...) per tal de mantenir-los en bon estat i fer que sigui agradable jugar-hi.
 • No està permès menjar dins la Ludoteca.
 • Tots els nens i nenes ens rentarem les mans a l’inici de la sessió de joc per garantir una bona higiene de les joguines.
 • Retornarem cada joc i joguina al seu lloc un cop utilitzat. Abans de finalitzar la sessió endreçarem el material utilitzat.
 • És important respectar l’horari establert. Demanem puntualitat als pares, mares i altres acompanyants a l’hora de recollir els infants

Ajuda'ns a millorar

Fes arribar a l'Ajuntament les teves consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol tema municipal:

 • Envia
 • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40