Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell promocional de La Marató de TV3 2022.
Fragment del cartell promocional de La Marató de TV3 2022.

Castellar amb la Marató de TV3 2022

Del 16 de desembre al 26 de desembre de 2022

L'edició 2022 de La Marató de TV3 es farà diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a la salut cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

La Marató de TV3 és un esdeveniment únic, que des de l’any 1992 mobilitza la societat catalana entorn d’un objectiu: obtenir recursos econòmics per impulsar la recerca biomèdica sobre malalties que actualment no tenen guariment conegut. Però més enllà de la recaptació de fons, La Marató du a terme una potent tasca de sensibilització sobre les patologies de què tracta, tot promovent la solidaritat i la participació activa del conjunt de la societat.

Un any més, Castellar col·labora amb la Marató de TV3, organitzant diverses activitats. El gruix de les propostes tindrà lloc el mateix diumenge 18 de desembre, però també s'han programat activitats altres dies. Podeu consultar-les totes en aquest apartat.

Relació d’entitats organitzadores: Acció Musical Castellar, AFA Institut Puig de la Creu, Agrupació de Defensa Forestal, Associació del Centre, Associació de Comerciants, Ball de Bastons, Ball de Gitanes, Banda i Majorettes, Castellers de Castellar, Centre d’Estudis-Arxiu d’Història Castellar, Centre Excursionista de Castellar, Club Tennis Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, Fundació Obra Social Benèfica, Gegants de Castellar, Grup Il·lusió, Grup Pessebrista de Castellar del Vallès, Hoquei Club Castellar, Kids&Us Castellar, L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó, SUMA+ Castellar, Suport Castellar SM, Teatrer@s del Sol i la Lluna i UE Castellar.

Amb la col·laboració de: Combo Cambio de Planes de l’Escola Municipal de Música Torre Balada, el Combo Walking to the bar de l’Escola de Música Artcàdia; pastisseries Villaró, Andreví, Muntada, Llullu Cakes i Domènec; i comerciants de Castellar.

Actes celebrats

Diumenge 18 de desembre de 2022
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40