Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La Fira de Nadal tindrà lloc a Castellar el 17 de desembre.
La Fira de Nadal tindrà lloc a Castellar el 17 de desembre.

Diumenge 17 de desembre de 2017

Fira

Fira de Nadal

Comerç Castellar organitza un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, la Fira de Nadal de Castellar del Vallès, una proposta nadalenca que comptarà amb la participació d’establiments del petit i mitjà comerç tant del municipi com de fora, a més d’autònoms, artesans, entitats i associacions.

Tots ells posaran una paradeta a la Fira, amb la intenció d’omplir la vila d’ambient nadalenc i oferir productes i serveis per realitzar les compres desitjades d’aquesta època de l’any.

Per als infants, l’atractiu serà de nou, per segon any, la presència d’un tió gegant. Durant tot el dia cagarà regals per a tots els nens i nenes que assisteixin a la Fira i que el vulguin fer cagar. 

D’altra banda, a les 17 hores s’oferirà xocolata amb melindros per a tots els visitants i a les 17.30 hores s’ha previst una actuació musical de la cantant castellarenca M. Davis, que oferirà un repertori nadalenc.

A les 18.30 hores es farà un sorteig de carretons de compra, de targetes de regal i entrades de l’Auditori al concert de Nadal del dia 30 de desembre; durant tot el dia, els visitants a la fira que comprin a les parades rebran una butlleta que hauran de dipositar a la parada de Comerç Castellar. D’entre totes les butlletes dipositades, es farà aquest sorteig, que requereix que els premiats siguin presents a la fira a l’hora de la rifa.

Horari | De 10 a 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Lloc | C. Montcada, c. Sala Boadella i c. Hospital

Programa | Cicle Nadalenc 2017

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40