Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una edició anterior de les Resiolimpíades.
Imatge d'una edició anterior de les Resiolimpíades.

Diumenge 6 d'octubre

Acte Esportiu

Resiolimpíades 2024

Olimpíades esportives entre les residències de gent gran de la vila.

Els residents faran diverses proves que consisteixen en competicions com el volebol, el bàsquet, el futbol, el llançament de pes o de javelina, reminiscència, cursa de velocitat i de relleus.

Un cop finalitzades les proves es farà entrega de les medalles i trofeus a les residències guanyadores de cada prova i de les mateixes Resiolimpíades.

Com a cloenda es durà a terme un piscolabis.

Vols ser-ne voluntari?

Caldrà fer el muntatge de les proves esportives que hauran de realitzar els participants de les diverses residències de gent gran, suport i acompanyament en el trasllat de les persones grans des del centre residencial al pavelló, control del seguiment de les proves, suport en l'entrega de premis als guanyadors i les medalles als participants i acompanyament als participants al centre residencial un cop finalitzi l'activitat.

L'horari dels voluntaris serà el diumenge 6 d’octubre de 8.30 a 14 h, i reunió prèvia la setmana anterior per preparar i apropar el col·lectiu de la gent gran als voluntaris.

Si tens interès per l'àmbit social i pel col·lectiu de gent gran i vols participar en aquesta activitat, escriu-nos a programessocials@castellarvalles.cat o trucan’s al 9371440440 i pregunta per la Regidoria de Gent gran.

Horari | D'11 a 13.30 h

Destinataris | Gent Gran

Organitza | Ajuntament i residències de gent gran de la vila

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40