Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Cartell de la 72a Exposició de Pessebres de Castellar del Vallès: “Invents i descobriments de la humanitat”
Cartell de la 72a Exposició de Pessebres de Castellar del Vallès: “Invents i descobriments de la humanitat”

Del 4 de desembre de 2022 al 5 de febrer de 2023

Exposició

72a Exposició de Pessebres de Castellar del Vallès: “Invents i descobriments de la humanitat”

La 72a edició de l’Exposició de Pessebres de la Capella ha escollit enguany els invents i descobriments de la humanitat com a fil conductor de la mostra, que es divideix en dues àrees:

D’una banda, a la planta baixa es poden veure quinze quadres, un dels quals ha estat elaborat pels cinc aprenents del taller de pessebres, i cinc vitrines, una d’elles creada per la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de la vila. A cadascun dels diorames o vitrines de l’exposició es pot observar, acompanyant cada tema, una escenografia relacionada amb l’invent o descobriment escollit per cada pessebrista.

D’altra banda, al primer pis del local del Grup Pessebrista de Castellar hi ha una exposició complementària, la mostra “Figures i invents”. Al llarg del recorregut per aquest espai es poden admirar figures de pessebre que utilitzen diversos objectes que són invents de la humanitat. Cada figura està acompanyada de l’invent o descobriment corresponent i d’una breu explicació sobre la seva història. S’hi poden trobar figures del pessebre popular de la primera meitat del segle XX i també figures d’autor. Cal dir que tant les figures com els objectes provenen del fons del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès i de col·leccions particulars dels mateixos pessebristes de la vila.

L'exposició es podrà veure els dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h. A partir del 22 de desembre i fins al 5 de gener, obert els dies laborables a la tarda, de 17 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

Horari | 11:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Grup Pessebrista de Castellar

Lloc | C. Doctor Pujol, 26

Programa | Cicle Nadalenc 2022

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40