Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional del cicle "De Cambra".
Imatge promocional del cicle "De Cambra".

Dissabte 15 de maig de 2021

Música

1r Cicle “De Cambra”. Amb joves emergents. ACTE SUSPÈS

Joves intèrprets d’estudis superiors o que els han acabat recentment ens oferiran un repertori variat de grans compositors.

Concert amb joves nois i noies amb un nivell molt alt de formació que volen accedir a estudis superiors, els estan cursant o bé graduats i iniciant una carrera professional. On també faran un assaig amb el músic convidat del cicle.

En aquest primer cicle la proposta de concert de joves solistes en projecció trobarem alumnes de l’últim curs de l’IEA Oriol Martorell (l’únic centre públic integrat de música de Catalunya on els alumnes compaginen les dues formacions acadèmica i musical) i que enguany volen accedir a estudis superiors i alumnes de l’Esmuc (escola superior de música de Catalunya). Els instruments que trobarem són: piano, violí, trompeta i violoncel.

Reserva d’entrades: tel. 678218817 (WhatsApp) o a/e acciomusicalcastellar@gmail.com, i el dia de l’espectacle a la taquilla de l’Auditori.

El cicle "De Cambra" i solistes és un espai que pretén aproximar aquest format de repertori tant de cambra com solista d’una forma completa des de diferents perspectives on comparteixen i s’interrelacionen entre ells els diferents participants a qui va dirigit: músics professionals, músics amateurs, músics emergents i oients amb o sense coneixements musicals. 

El 1r Cicle inclou 3 concerts:

  • 20/03/21, 17.30 h: Recital de piano "Fauré intime"
  • 27/03/21, 18.30 h: Obres per violoncel, violí, piano i trompeta des de Beethoven passant per Brahms, Toldrà, Saint-Säens...
  • 15/03/21, 18.30 h: Joves intèrprets d’estudis superiors o que els han acabat recentment ens oferiran un repertori variat de grans compositors

Horari | 18:30

Preu | 1 concert, 5 €; 2 concerts, 8 €; 3 concerts, 11 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Associació Acció Musical Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40