Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Del 13 de març a l'11 d'abril
Proposta

Agenda anul·lada fins a l'11 d'abril

El Comitè municipal de seguiment de l’emergència sanitària generada pel coronavirus ha pres diverses mesures amb l'objectiu de prevenir el contagi del coronavirus COVID-19.

Les afectacions més importants a l'agenda d'activitats són:

-      Queda anul·lada la Fira de Sant Josep del proper 19 de març i altres actes associats.

-      Es cancel·len o s’ajornen totes les activitats previstes a l’Auditori Municipal Miquel Pont durant els propers 15 dies. D’aquesta manera, no es faran les projeccions de cinema dels divendres i dels diumenges, les activitats escolars de la Guia Didàctica ni altres activitats habituals com les sessions de l’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran.

-      Se suspèn l’activitat dels balls de saló de la Sala Blava de l’Espai Tolrà durant els propers 15 dies. 

-      La Regidoria de Cultura ha ajornat la funció de Bona gent, de Quim Masferrer, prevista el dijous 19 de març, per al diumenge 13 de setembre, a les 20.30 h. L’Auditori bescanviarà les entrades per a la nova funció programada. Tanmateix, les persones que ho prefereixin podran sol·licitar la devolució de l’import de les entrades. Podeu consultar les condicions a www.auditoricastellar.cat.

-      L’Esbart Teatral de Castellar ha informat que totes les funcions previstes de l’obra Pulmons, que s’havia de fer entre el 20 de març i el 5 d’abril, s’ajornen fins a nova data.

-      S’han anul·lat les jornades de portes obertes de les escoles que s’havien de fer els propers dies. Més info a http://www.castellarvalles.cat/34165/avis/1029/.


Destinataris | Públic general
  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40