Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Melcior, Gaspar i Baltasar, durant la cavalcada de Reis de 2019.
Melcior, Gaspar i Baltasar, durant la cavalcada de Reis de 2019.

Diumenge 5 de gener de 2020

Proposta

Cavalcada de Reis

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar la vigília del 6 de gener per 46è any consecutiu de la mà del Grup Il·lusió. Durant el seu recorregut, repartiran uns 1.100 quilos de caramels sense gluten entre els nens i nenes que els vulguin seguir.

Enguany, la cavalcada manté el mateix horari i itinerari de l’any passat. Les tres carrosses dels Reis Mags de l’Orient tornaran a lluir amb el decorat, mobiliari i visuals que es van renovar l’any passat, després que sortís escollida la proposta del Grup Il·lusió en el procés de pressupostos participatius del municipi.

A més de les tres carrosses, n’hi haurà una per a l’Ambaixador, que recollirà les cartes de “darrera hora”, una que representarà una habitació d’un infant i una altra que simbolitzarà un vapor antic. També hi seran la Banda de Majorettes, els Castellers de Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, l’AMPA de l’Escola Mestre Pla  i diversos vehicles d’acompanyament d’empreses i col·laboradors, incloent ADF, Bombers Voluntaris, Policia Local i el servei d’ambulàncies.

Un dels moments de més expectació serà el de l’adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec, que enguany arriba a la 27a edició, un cop els Reis arribin al passeig de la plaça Major.

L'activitat es porta a terme amb la col·laboració de: Banda i Majorettes de Castellar del Vallès, Castellers de Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, AMPA Escola Mestre Pla.

Horari | 18:00

Destinataris | Infància i públic general

Organitza | Grup Il·lusió i Ajuntament

Lloc | Recorregut: Espai Tolrà, c. de Portugal, c. de Suïssa, c. de Barcelona, av. de Sant Esteve, c. de St. Pere Ullastre, pg. de Tolrà, c. de General Boadella, c. Major, pl. de Cal Calissó, ctra. de Sentmenat, pg. de Tolrà, adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec a la zona esglaonada del pg. de la pl. Major i recepció institucional a la pl. d’El Mirador

Programa | Cicle Nadalenc 2019

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40