Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma del documental.
Fotograma del documental.

Dijous 14 de març de 2019

Cinema

"El silencio de otros"

Amb l'assistència de Roser Rius, membre de la Coordinadora estatal de apoyo a la querella argentina contra los crímenes del franquismo (CEAQUA).

Any: 2018

Durada: 96 min

País: Espanya, Estats Units

Gènere: Documental

Direcció: Almudena Carracedo, Robert Bahar

Premis (2018): Premi Goya i Premi Forqué al millor documental, Premi del públic a millor documental al Festival de Berlín, entre d’altres

VO (castellà)

Sinopsi: El silencio de otros revela la lluita silenciada de les víctimes del llarg règim de Francisco Franco, que continuen buscant justícia fins als nostres dies. Filmada al llarg de sis anys, amb un estil de cinema directe i intimista, la pel·lícula segueix les víctimes i els supervivents del règim a mesura que organitzen la denominada “Querella Argentina” i confronten un “pacte de l’oblit” sobre els crims que van patir.

Els directors: Almudena Carracedo i Robert Bahar

Nascuda a Madrid, Almudena Carracedo va desenvolupar la seva carrera professional als Estats Units. El 2012 va tornar a Espanya per treballar a El silencio de los otros. Ha estat distingida com a Guggenheim Fellow, Creative Capital Fellow, Sundance Time Warner Documentary Fellow, United States Artists Fellow, i ha estat nomenada Doctor Honoris Causa per la Illinois Wesleyan University.

Robert Bahar va néixer a Philadelphia (Estats Units) i viu i treballa entre Madrid i Brooklyn. Guanyador d’un Emmy com a productor/guionista pel documental Made in L.A., va liderar la seva innovadora campanya de difusió comunitària. Abans de Made in L.A. va produir i dirigir el documental Laid To Waste i diverses pel·lícules independents. Ha impartit classes mestres a diverses universitats.

Horari | 20:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2019 i cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40