Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Melcior, Gaspar i Baltasar passaran per Castellar la nit del 5 al 6 de gener.
Melcior, Gaspar i Baltasar passaran per Castellar la nit del 5 al 6 de gener.

Dissabte 5 de gener de 2019

Proposta

Cavalcada de Reis

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar la vigília del 6 de gener per 45è any consecutiu. Durant el seu recorregut, es repartiran uns 1.100 quilos de caramels sense gluten entre els nens i nenes que els vulguin seguir.

Enguany, la cavalcada presenta dues grans novetats: la primera fa referència a l’horari i al recorregut. Les carrosses començaran el seu itinerari a les 18 hores i està previst que l’arribada al passeig de la pl. d’El Mirador sigui cap a les 20 hores, aproximadament. A més, hi haurà una petita variació a l’inici del recorregut ja que enguany es passarà pel carrer de Suïssa i no pel carrer d’Alemanya, com es va fer la darrera vegada.

L’altra gran novetat és la renovació de les tres carrosses dels Reis Mags de l’Orient, després que sortís escollida la proposta del Grup Il·lusió en el procés de pressupostos participatius del municipi. Això permetrà canviar els remolcs més antics, amb noves estructures que presentaran un decorat i un mobiliari totalment renovats.

A més de les seves tres carrosses, n’hi haurà una per a l’Ambaixador, que recollirà les cartes de “darrera hora”, una que representarà una habitació d’un infant i una altra que simbolitzarà un vapor antic. També hi seran la Banda de Majorettes, els Castellers de Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, l’AMPA de l’Escola Mestre Pla  i diversos vehicles d’acompanyament d’empreses i col·laboradors, incloent ADF, Bombers Voluntaris, Policia Local i el servei d’ambulàncies.

L'activitat es porta a terme amb la col·laboració de: Banda i Majorettes de Castellar del Vallès, Castellers de Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, AMPA Escola Mestre Pla.

Horari | 18:00

Organitza | Grup Il·lusió i Ajuntament

Lloc | Recorregut: Espai Tolrà, c. de Portugal, c. de Suïssa, c. de Barcelona, av. de Sant Esteve, c. de St. Pere Ullastre, Passeig Tolrà, c. de General Boadella, c. Major, plaça Calissó, carretera de Sentmenat, Passeig Tolrà, adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec a la zona esglaonada del passeig de la pl. Major i recepció institucional a la pl. d’El Mirador.

Programa | Cicle Nadalenc 2018

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40